Bejelentés


Harasztia Attila Kedves Látogató! Üdvözöllek honlapomon!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, AKI SZAVAZATÁVAL TÁMOGATOTT VASÁRNAP!

A FALU (MOST)NEM AKART VÁLTOZÁST!REMÉLEM ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR IGEN!

Kedves Vendég!


Legyél akár ismerős, vagy ismeretlenül ide tévedő, engedd meg, hogy a legnagyobb tisztelettel köszöntselek ezen az oldalon!A "Képgaléria" néhány családi baráti, fotón keresztül mutatja be a hétköznapjaimat.

A "Vendégkönyvben" megoszthatod velem gondolataidat véleményedet.


A "Magamról" menüpontban eddigi tevékenységemet foglaltam össze dióhéjban, plusz ide tettem egy curiculum vitae-t is, hogy ha igazán kíváncsi lennél eddigi tevékenységemetÜzenetküldés
Szia! Köszönöm, hogy megosztod velem a véleményed.

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?k.s. [ 2010-10-07 07:49 ]

EZEK A TELEPÜLÉSEK MERTEK VÁLTOZTATNI!CSOKONYA VAJON MIÉRT NEM?
"Az újonc polgármesterek közül a szóládi és a kisberényi is hosszú ideje hivatalban lévő településvezetőt győzött le fölényesen. A szóládi Rózsás Elemér azt mondta kérdésünkre: – A falubeliek a jelek szerint most már, tizenhat év után változást, frissítést akartak. Húszmilliós adóssága van a falunak, az lesz a legfontosabb, hogy ezt eltüntessük. Szeretném megmutatni, hogy a környező településekhez hasonlóan Szóládot is lehet adósság nélkül vezetni. Nem tartok igényt a főállásra, vállalkozásomat megtartom és ahogyan arra ígéretet tettem, fuvarozó cégem székhelyét a fővárosból Szóládra telepítem. Ez komoly adóbevételt hozhat (az iparűzési adónál is jelentősebb a súlyadó, mely egy kamion után évi 3-400 ezer forint) az önkormányzatnak.

A kisberényi Horváth Krisztián szerint falubelijei is fiatalítani akartak. – Elődöm sem csinálta rosszul a dolgát, de nem fejlődött kellően a község. Adósságunk ugyan nincsen, de a fiatalokról elfeledkeztek az utóbbi időben. Nincsen játszótér, megfelelő sportpálya, tere a szórakozásnak, a szabadidő elöltésének. Feltehetően tehát a fiatalok alkották a szavazóbázisom nagyobb részét, de az idősekre is figyelek, hiszen az előző vezetés „elfelejtett” falubuszra pályázni, melyre pedig szükség volna. Kellenének aztán buszmegállók, fel kéne újítani a kegyeleti házat, vagyis akad teendő..."
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!